Hotel Jožef ****

Vojkova 9A, 5280 Idrija

Telephone

+386 (0)8 20 04 250, +386 (0)5 37 50 650

Dobrodošli v hotelu Jožef, kraju lepih spominov
Hotel Jožef je butični hotel, umeščen med zgodovinskim središčem mesta Idrija in vhodom v rudnik, ki je od leta 2012 dodan seznamu Unescove svetovne dediščine. Mesto, na katerem stoji hotel, odlikuje edinstveno zgodovinsko ozadje.

Predstavlja odlično izhodišče za kulturne, izobraževalne in pustolovske izkušnje. Sodobno in funkcionalno opremljen hotel s štirimi zvezdicami je prava izbira za vse, ki si želijo sodobno udobje in vrhunsko storitev, a le nekaj sto metrov stran od neokrnjene narave. Naravni park, reka in jezero ponujajo nešteto možnosti za sprehode po naravi, raziskovanje, kolesarjenje in športni ribolov.

Tu se prepletata sodobnost in tradicija
Na stičišču zgodovinskih, kulturnih in tehničnih poti mesta Idrija, hotel predstavlja vez med preteklostjo in sedanjostjo ter sodobnostjo in bogato tradicijo, ki se kaže v sami arhitekturi hotela. Moderno in ekološko zasnovana stavba z edinstveno podobo v obliki rudarske peči je poklon tehnični in kulturni dediščini mesta. Fasada, narejena iz plošč litine železa z dodatkom bakra, spreminja barve glede na letni čas in količino svetlobe, kar daje vtis, da vsakič vstopate v novo poslopje, kjer vas že na vhodu čaka novo doživetje. Pogled na stavbo ob lepem sončnem vremenu daje vtis podobe žareče rudarske peči. Velika okrogla okna napolnijo sobe s svetlobo in pričarajo gostom sveže, prijetno in mirno vzdušje.

V hotelu je enajst sodobno opremljenih dvoposteljnih sob in apartma, ki ponujajo udobno in sproščeno bivanje ter zasebnost in mir. Hotel je opremljen z dvigalom in prilagojen osebam s posebnimi potrebami, gostom omogoča brezplačen brezžični internet in brezplačno parkirišče.

Simfonija okusov v restavraciji Jožef
Restavracija hotela Jožef sledi slogu hotela in je v svojo ponudbo uvrstila tako tradicionalne kot tudi sodobne jedi. Gostom ponuja bogato izbiro svežih rib, mesa in zelenjave s pridihom domače kuhinje ter lokalna in ekološko pridelana vina.

Osebje hotela Jožef
Topel nasmeh, profesionalnost in vrhunska storitev so odlike osebja, ki je gostom hotela Jožef na voljo 24 ur na dan.

Vabljeni!

HotelJozef_foto.jpg

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • Fax: +386 (0)8 20 04 265

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem