Gostilna in Pizzeria Pr´Gantari

Gostinstvo Gantar, Marko Gantar s.p., Dole 23, 5280 Idrija

Telephone

+386 (0)5 37 47 314, +386 (0)41 477 409

V Gostilni in Piceriji Pr' Gantari ponujamo tople in hladne predjedi, zrezke na tak in drugačen način s prilogo po vaši želji. Še posebej priporočamo ročno izdelane idrijske žlikrofe. V času kolin imamo na voljo tudi klobase, pečenice, krvavice ter domače kislo zelje in ajdove žgance. Ljubitelji pic pri nas lahko izbirajo med odličnimi picami, kot so; gantarica, domača, kraška, grška, vražja ter druge. Sladkosnedi pa se lahko posladkajo s palačinkami, sladoledom, sadno kupo ali dnevno sladico.

Najmlajši družinski člani se bodo lahko poigrali na številnih otroških igralih v pristnem naravnem okolju, neposredno ob pokriti ter ob hladnejših dneh tudi zaprti in ogrevani terasi gostišča. Če imajo radi živali, jih za ogrado čakajo mali shetlandski poniji, domači zajčki, mini kozica, mini pujsek ter v prekrasnem ribniku še zlate ribice. Zunaj lokala bomo z vodo postregli tudi vašemu hišnemu ljubljenčku.

Vabljeni pohodniki, kolesarji in vsi drugi, ki imate radi pristno kmečko okolje, kajti nahajamo se dobesedno med pašniki. Naredite postanek pri nas in pustite se razvajati.

Skupno razpolagamo z 98 sedeži, od tega je 58 sedežev v lokalu, 40 pa na pokriti terasi. Ob živi glasbi, ki jo po želji za vas tudi organiziramo, v lokalu gostimo do 48 gostov.

Za večje skupine in zaključene družbe imamo pripravljeno posebno ponudbo, zato vas vabimo, da nas predhodno pokličete na telefon oziroma nas obiščete od četrtka do nedelje. Lahko nam pošljete tudi e-pošto na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Odgovorimo v najkrajšem možnem času.

Odpiralni čas:
ČETRTEK: 13.00 – 22.00
PETEK: 13.00 – 23.00
SOBOTA: 12.00 – 23.00
NEDELJA in PRAZNIKI: 12.00 – 22.00

PrGantari_foto.jpg

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem