Lekarna Vrščaj

Telephone

+386 7 35 67 652

LEKARNA VRŠČAJ je zasebna Lekarna pod koncesijo občine Črnomelj opravlja javno lekarniško službo na področju občine. V okviru Lekarne Vrščaj deluje tudi lekarniška podružnica Vinica, ki deluje v stavbi Zdravstvene postaje Vinica in skrbi za prebivalce in turiste v naseljih ob reki Kolpi.

Lekarniška služba je opredeljena kot del zdravstvene dejavnosti, ki zagotavlja preskrbo prebivalstva z zdravili, kar obsega izdajo zdravil na recept in brez recepta ter magistralno pripravo zdravil. Poleg zdravil pa v Lekarni Vrščaj izdajamo tudi medicinske pripomočke ter prodajamo sredstva za nego in varovanje zdravja in kakovostno negovalno kozmetiko.

Ena od ključnih nalog naše lekarne je strokovno svetovanje ob izdaji zdravil ter pri izbiri sredstev in pomagal za varovanje zdravja. V lekarni uvajamo tudi kognitivne storitve in programe farmacevtske skrbi, kot so merjenje sladkorja v krvi, holesterola in krvnega tlaka, celovit osebni posvet s farmacevtom o homeopatskem zdravljenju, pregled uporabe zdravil in izdelava osebne kartice zdravil ter osebni posvet s farmacevtom o hipertenziji in o sladkorni bolezni.

Lekarna Vrščaj je verificirana pri Ministrstvu za zdravje in deluje v skladu s Pravilnikom o opravljanju lekarniške dejavnosti ter načeli dobre lekarniške prakse.

Lekarna Vrščaj je članica Lekarniške zbornice Slovenije in Strokovnega združenja lekarnarjev Slovenije.

kolaz-vrscaj

 

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Komentiraj

Komentirate kot gost.

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem