Camping Bela krajina

Škrilje 11, 8332 Gradac

Telephone

+386 7 30 69 572

Vaše sončno domovanje na reki Kolpi

Kamp Bela krajina spada med manjše in najbolj urejene kampe v Sloveniji. Poznan je kot miren kamp, ki se v celoti razprostira tik ob reki Kolpi in je obkrožen z neokrnjeno naravo Bele krajine.

  • kampiranje avtodomi in prikolice
  • mobilne hiške
  • najem sobe
  • glamping

Kamp Bela krajina, kjer je eno najlepših in najbolj urejenih kopališč na Kolpi je priljubljen tudi zaradi njihove kakovostne gostinske ponudbe v prijetni letni restavraciji, ter zaradi pestrega dogajanja in številnih aktivnosti , namenjenih njihovim najmlajšim gostom kot tudi odraslim.

Šotorjenje

Za ljubitelje spanja pod zvezdami se vzdolž reke Kolpe nahaja raven travnat teren pod krošnjami dreves, kjer si lahko postavite svoj šotor. Doživite čudovito izkušnjo in pridite kampirat na Kolpo. Na reki je nekaj čisto drugačnega kot na morju!

Avtodomi in prikolice

V coni B, se na kolpskem bregu nahajajo prostorne parcele namenjene za postavitev avtodoma in kamp-prikolice. Blizu toaletnih prostorov, restavracije in športnih in otroških igrišč, za popolno sprostitev ob reki Kolpi.

Mobilne hiške

Ne skrbite ali ste spakirali vse potrebno za vaše počitnice. Skoraj ničesar ne potrebujete, če izberete udobne in popolnoma opremljene mobilne hišice. Hišice imajo prijeten pogled na rečni zaliv iz privatne lesene terase z žarom, veliko zelenega prostora za brezskrbno igro otrok, bližino plaže in igrišč in so idealne za brezskrbno bivanje družine ali dveh družin skupaj, ter oddih s prijatelji.

Najem sobe

Nočitev v mobilnih sobah! Pomanjšan apartma, ki nudi vso udobje za 1-2 ter 3-4 osebe. Ugodno in udobno bivanje, idealno za tiste, ki želijo raziskovati Belo krajino in doživeti prijetno kolpsko vzdušje v našem kampu.

Glamping Keltske Hiške

Lesene hiške pokrite s slamo, nudijo posebno doživetje v dvoje. Z jutranjim pogledom na reko Kolpo in zajtrkom v postelji je za popolno razvajanje tu še Finska savna in sprostitveni kotiček za dva.

Gostinska ponudba

Kamp Bela krajina je poleg urejenega kampa poznan po bogati gostinski in kulinarični ponudbi.

Zelo priljubljena je letna restavracija, s prijetno odprto teraso, kjer lahko v okusnih hišnih jedeh uživate ob čudovitem razgledu na reko Kolpo.

Tik ob otroškem igrišču se nahaja lesena terasa s sladolednim vrtom, za vse ki se želijo posladkati ali osvežiti s sladoledom ali hladno pijačo.

V naši kuhinji pripravljamo tudi kosila za organizirane skupine, zelo priljubljeni pa so tudi pikniki na prostem, kjer družba brezskrbno uživa pod krošnjami dreves, medtem ko mi poskrbimo za vrhunsko postrežbo.

Na terasi lahko najdete knjige na počitnicah, domačo knjižnico za vse ljubitelje prebiranja na vašem oddihu. V lokalu si lahko sposodite različne družabne igre in karte. Prav tako lahko na velikem ekranu spremljate prenos vseh pomembnejših športnih dogodkov.

Vabljeni!

 CampingPodzemelj

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem