Gostilna in hotel Bistra***

Bistra 2, 1353 Borovnica

Panoramam

Ob vhodu Tehniškega muzeja Slovenije, le 25 km iz Ljubljane med Vrhniko in Borovnico. Preplet tradicije in sodobnosti se rišejo v gostilni in hotelu, kulinarika domačega okusa je začinjena s pravo mero sodobnih receptov. Pri nas kuhamo okusno in z ljubeznijo, dodajamo pridih sezone in sestavine izbiramo iz lokalnega okolja. Na hišni dili se ponudijo: domača jelenova salama, hišna jetrna pašteta, domača skuta z zelišči, kozji sir in pri nas pečen kruh. 

slika 8  slika 7  slika 4
slika 6  slika 5  slika 3
T: 01 750 57 42, M: 031 336 644

19 novih sob je v Bistri na voljo od leta 2015. Prikupno se v njih zlije starinska oprema s sodobnimi elementi, hkrati pa sobe ponudijo vse, kar sodobni gost potrebuje. Z ljubeznijo vam postrežem »naš« zajtrk, kjer se srečajo sestavine domače in lokalne pridelave.

V treh več-posteljnih sobah, lahko nastanimo do 26 oseb, skupaj sprejmemo do 60 oseb v vseh sobah. Ker se Bistra nahaja na obronkih ljubljanskega barja, namigov za ogled zgodovinskih in naravnih znamenitosti ne manjka, od Cankarjeve hiše in kave, do čudovite cerkve Sv. Trojica, izviri Ljubljanice, zaščitene vodne in živalske vrste, ljubitelji lova in ribolova imajo posebne programe, kolesarji in pohodniki pa pisane kilometre, ki približajo Vrhniko v svojih skritih poteh.

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem