Galerija D'94

Trg celjskih knezov 9, 3000 Celje, Slovenija

Telephone

+386 (0)3 713 23 00

Galerija D'94 se nahaja v znamenitem Narodnem domu, v samem središču mesta Celja in je nadaljevanje 20-letnega uspešnega dela Galerije Oskar Kogoj Nature Design Žalec in Celje.

Galerija predstavlja izdelke svetovno priznanega oblikovalca Oskarja Kogoja, Ronya Plesla, Georga Jensna, Karla Lagerfelda, Karima Rashida, Jožeta Strmčnika in drugih domačih in tujih oblikovalcev.

Poslanstvo je prodaja ekskluzivnih izdelkov iz stekla, lesa, keramike, porcelanske mase, kamna in kovin. Izdelki so neposredno povezani z našo in svetovno kulturno dediščino, v sebi združujejo simboliko, obrednost in ritualnost. Namenjeni so osebnemu, poslovnemu ali protokolarnemu obdarovanju z željo, da bi bila darila iz Galerije D'94 v ponos darovalca in tistega, ki darilo prejme.

Večina izdelkov je narejena po zahtevnih ročnih postopkih in so unikatni. Spadajo med izdelke domače in umetnostne obrti, kar jim daje še posebno vrednost. Izdelke po želji vstavimo v ročno izdelano darilno embalažo in priložimo ustrezen certifikat o izvirnosti.

Vabimo vas, da nas obiščete in z veseljem vam bomo predstavili ponudbo galerije ter vam svetovali. Vabljeni tudi na ogled naše spletne strani in trgovine Galerije D'94.

Vtis je lep, a mine, ostane darilo.

KOLAZ GD94 02

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem