Terme Topolšica

Naravno zdravilišče Topolšica, d.d., Topolšica 77, 3326 Topolšica

Telephone

+386 (0)3 896 3100

Ob jugovzhodnem vznožju hriba Lom, kjer so nekoč kraljevali visoki topoli, je iz zemlje privrela voda. Čista kakor biser, živa kakor življenje samo. Termalni vrelec je v dolino Toplice vse od 16. stoletja privabljal tiste, ki cenijo moč naravnega. Tam, na robu gozda, danes stoji sodobno zdravilišče, ki razvaja z vsem, kar ponuja narava.

Terme Topolšica, odmaknjene od mestnega vrveža in divjih cest, svoje goste pričakajo v objemu gorskega zraka in spokojne tišine. Oko se spočije ob pogledu na okoliške hribe in korak začuti stik s samim seboj. Srednjegorska klima postreže z blagodejnimi učinki in mnogimi sončnimi dnevi. Za naravo, ki objema Topolšico, se zdi, da zdravi sama po sebi.

Terme Topolšica krasi zavidljiva tradicija zdravljenja in zdravilstva, zadnje posodobitve pa zdravilišče spreminjajo v razkošen termalno-turistični kompleks. Najsodobnejši wellness programi zdravilišča bodo zadovoljili še tako zahtevnega gosta, pestrost ponudbe pa bo v Topolšico privabila najrazličnejše obiskovalce.

Terme Topolšica z značilnimi naravnimi danostmi poosebljajo vse tisto, kar potrebujeta telo in duša sodobnega človeka. Ko korak zaide z glavnih poti, tja v osrčje narave, se pred njim razpre neskončna paleta prvinskih doživljajev. Vonj po gozdu, ki napolni pljuča. Svoboda, ki prihaja od sonca. Moč termalnih voda, ki vre iz nedrja zemlje. Občutja, ki prepričajo, da Razvajam niso le besede. Prepustite se harmoniji užitkov in wellness doživetij.

Naj vas razvajajo topli dotiki tisočerih modrosti narave.

Hotel Vesna*** ponuja notranje in zunanje termalne bazene na površini 1760 m2, veliko vodnih atrakcij za otroke in odrasle ter 10.000 m2 veliko površino za sončenje. Brezžični internet je na voljo brezplačno.

V restavraciji hotela Vesna pripravljamo okusne slovenske jedi. V bližini Topolšice se nahaja tudi več tradicionalnih gostiln.

Hotel ponuja vodene izlete v Velenje (grad, mesto, jezero), Logarsko dolino, Ljubljano, na Bled in mnoge druge lokacije.

S hotelom je s hodnikom povezan Wellness center Zala. Tukaj boste uživali v čudovitem savna svetu, se razvajali v številnih različnih masažah in negah telesa in okušali dobrote a lacarte restavraciji Luna.

Poleg hotela je možna nastanitev tudi v novih modernih apartmajih Ocepkov gaj****. 27 enot večjih in manjših apartmajev ponuja drugačno sprostitev sredi zelene narave in s pogledom na čudovito mesečevo dolino.

TermeTopolsica_slika-01.jpg

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem