VILA PORTOROŽ - Nepremičnine

Vila Portorož d.o.o.

vila portoroz
Vlasta: 031 670 935, Marjana: 041 788 131, Denis: 040 868 638, Gorazd: 031 332 945

Spada med agencije z dolgoletnimi izkušnjami s posredovanjem v prometu tako novogradenj kot že obstoječih nepremičnin v Slovenskem primorju in Hrvaški Istri . Kvalitete, ki odlikujejo našo agencijo tako v ponudbi z nepremičninami, kakor tudi v drugih dejavnostih so izkušenost, strokovnost in spoštovanje zasebnosti vseh naših strank.

Za zagotavljanje kvalitetnih storitev sodelujemo z različnimi notarji, sodnimi cenilci in odvetniki, svetovalci, bankami,... Prav tako pa smo prisotni ves čas postopka, to je od podpisa pogodbe o posredovanju do vpisa lastninske pravice v zemljiško knjigo.

Redno raziskujemo trg nepremičnin in za naše stranke poskušamo najti najboljšega ponudnika ali lokacijo po naročilu, saj verjamemo, da so le kvalitetne usluge prava pot do našega glavnega cilja - to je zadovoljna stranka. »Pri nas, delamo za vas!«

vila portoroz slike

Prednosti naše agencije

VILA - PORTOROŽ d.o.o. je bila ustanovljena leta 2007, preoblikovala pa se je iz Villa- nepremičnine s.p., katera je delovala že od leta 1995, z namenom, da strankam pomaga pri prodaji, nakupu, najemu in investicijah.

Dolgoletne izkušnje in vestno opravljeno delo kažejo na to, da so naše stranke zadovoljne in da imajo resno in strokovno agencijo, v katero se bodo rade vračale.

Naša agencija temelji na načelu zaupnosti in vestnosti do vsakega posameznika. Z veseljem si bomo vzeli čas za Vas, Vam svetovali, pomagali pri posredovanju Vaše nepremičnine in se potrudili v najkrajšem času prodati Vašo nepremičnino, ali pa poiskati Vaš novi dom.

Torej: NE ODLAŠAJTE DANES NA JUTRI - POHITITE V AGENCIJO VILA - PORTOROŽ D.O.O.

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem